Challenge Zarla. - Five Short Minutes

Trevligt med sällskap

Posted May 22, 2017, 9:57 a.m. By zarla Tags: Fordon

När man ska åka någonstans så tycker jag att det är trevligt att ha lite sällskap. Det är trevligt att åka buss ihop med lite vänner, det blir lite mer avslappnade då. 
Kommer ihåg när jag åkte med på en resa från Stockholm till Danmark och det var en rolig bussresa det, det tog lite tid men det var det värt. Sen åkte jag med en annan bussresa från Stockholm till Tyskland det var ännu längre men det var också väldigt trevligt. Nu när jag tänker på det så har jag åkt en hel del buss till olika ställen.
Har åkt till prag och till norge och till lite olika ställen, till göteborg med mera.

Kul att åka flera

Ja det är ju faktiskt väldigt kul att åka flera när man sak åka på semester en stund, det är något som är väldigt kul och som jag tycker är trevligt att göra.
Man kan ju alltid hyra buss i Göteborg och sen ta en tur till någonstans, det är ju super kul och något som kan vara en trevlig semester att hitta på tillsammans.
Ja det är något som man kan göra ett gäng kompisar för att göra något nytt nu inför sommaren och göra en nya typ av semester för att se om det är något som man kan göra som man inte har gjort tidigare.
Ja det finns ju så mycket som man kan tänkas göra och hitta på så det är ju bara att välja vad det är man vill göra just det här året och se vad man kan njuta av och ha kul med.
Ja det är något som man kan tänka över och se om det är något som man vill göra eller ej, men det är ett bra alternativ tycker jag om man inte har gjort det förut. Det är ett bra alternativ.